Ša i Miona
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Komšije aktuelnog učesnika Elite Nenada Aleksića Ša nemaju lepe reči za njegovo ponašanje u rijalitiju, te smatraju da sve to veoma teško podnosi i njegov otac.

Oni ističu da Zoran Aleksić živi kao podstanar i da mu sve ovo veoma teško pada.

- Ne želim da komentarišem tu situaciju. Stvarno, razumite me. Kiza je dobar komšija i uvek se uredno javlja, ali je meni njega žao. On mnogo pati što mu je sin takav. Em što radi po ceo dan, em čovek sigurno ne može ni da spava zbog njega. Nanosi mu stres - govori komšinica.

Ša i Miona

Foto: Youtube/Printscreen

 

Komšija nije imao lepe reči za Nenada.

- Viđam ga. Ne pratim to, znam ko mu je sin, jer ljudi pričaju, od toga ne možeš da pobegneš. Ako je verovati narodu šta priča, on prvo kad izađe treba da ide na lečenje, pa sve ostalo - rekao je komšija.

Komšinica poznatog repera dodaje da Zoran veoma teško sve ovo podnosi.

- Jaooo ja znam noćima da ne spavam zbog tog rijalitija. Jadan Nenad, teško mu je zbog ovog venčanja, ali moram da kažem da je super izdržao venčanje, sem što je popio, nije napravio nijedan incident - govori gospođa i dodaje da Nenad napolju nije konfliktna ličnost..

Nenad Aleksić

Printscreen

 

- Ne verujem. Ja iskreno mislim da on samo nije naišao na pravu. Nego sve neke devojke koje ga ne vole iskreno i koje bude u njemu ono najgore - priča nam ona pa zaključuje sa suzama u očima kako misli da njegov otac gleda na sve to:

- Meni je njega strašno žao - rekla je jedna baka koja pomno prati dešavanja u rijalitiju za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading