Maja Marinković
Foto: Printscreen/Prinstscreen/TV Pink

Učesnice rijalitija Maja Marinković i Aneli Ahmić ne mogu očima da se gledaju, a da je tako pokazala je i njihova poslednja, žestoka svađa.

Marinkovićeva je umislila da se Stanislav Krofak smeška Aneli i toliko je pohisterisala da su se tresli zidovi "bele kuće".

- Žene nema nigde, abortirala pre sedam dana. Raspadaš se nakazo živa, smršala si kao ker. Nema te na mapi, sama upadaš dok se nas dvoje raspravljamo. Sad nacija vidi koliko je tebi teško što si to uradila - govorila je Maja u kazinu tokom žurke.

Ahmićeva je izignorisala njene reči i obratila se direktno Stanislavu:

Maja Marinković

Prinstscreen/TV Pink

 

- Oteraj je, Stanislave, bravo - rekla je Aneli.

Posle ovoga, Maja je potpuno poludela: 

- Oterao je tebe Janjuš, k*rvo. Ponizio te je pred milionima. Tebe neće Janjuš, on hoće svadbu sa mnom - nastavila je Maja da provocira Ahmićevu.

Prethodno su još sočnije počastile jedna drugu.

- Ti nikad nisi priznata. Vređaš me. On voli Mionu, džaba ti je. Ti govoriš o sebi, a mene ponižavaš. Ti si najveći blam, sa čovekom sa kojim si abortirala hoćeš svadbu. Urezala si p*čku smrduljo jedna - pričala je Aneli.

- K*rvetino, glumiš žrtvu - dodala je Maja.

Aneli u šoku zbog snimka Maje i Janjuša

Tokom emisije "Gledanje snimaka" učesnicima rijalitija je pušten klip na kojem Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš flertuju. 

Janjuš je u šali ponudio svojoj bivšoj devojci da se njih dvoje venčaju kao Stanislav i Miona, zbog čega se ona zacrvenela i slatko nasmejala, pa onda počela da ga pecka. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading