Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković nekada je bila bliska drugarica sa Marijanom Zonjić, a bivša zadrugarka sada je otkrila njene najveće tajne.

Marijana je pred kamerama tvrdila da Maja koristi narkotike, te istakla žal zbog toga što je, kako tvrdi, Marinkovićevu "pojela" slava.

- Bila je jako zanimljiva i draga, a onda ju je pojela rijaliti slava. Radila je neke stvari koje nisu prikladne za devojku, konzumirala je neke stvari. Kada izlazimo u grad, uvek mi kaže: "Ajde da svratimo ovde i onde" - rekla je Marijana, pa dodala: 

- Pokušala sam da je izvučem iz toga, ali ne vredi. Pogubljena je prosto, kao da joj je ispran mozak. Volela bih da može da vrati bar deo sebe jer je bila neiskvarena - zaključila je bivša zadrugarka.

Maja: "Stanislav me je tipovao" 

Marinkovićeva u poslednje vreme tvrdi da je Stanislav smisleno ušao u vezu s njom zarad rijalitija. 

- Sada dolazimo na ono da je on mene tipovao...Ja sam mu rekla da se ne dere na mene, mi kada nismo pričali desetak dana posle našeg raskida i nismo imali komunikaciju, on je dobacivao - rekla je Marinkovićeva.

- Ja ne znam šta je s njom, ona se menja kao vreme - rekao je Krofak.

- Maja je užasna, Maja se blamira, katastrofa. Užasno je sujetna, loše stvari rade po sebe. Miona mu je rekla da će mu sve vratiti i da će plakati, evo vratila mu je. Niste videli Mioninu uvežbanu naivnu facu, ona napravi takvu glumačku facu, toliko izbegava da pogleda u kameru. Poenta je da je posle četiri meseca obavljen razgovor koji je trebao da bude na početku, koji tada nije mogao ništa da donese. On posle četiri meseca umesto da bude nebitan, okrenuo je rijaliti naopačke - pričao je Ivan.

Alo!/Hype

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading