Sneža Kušadasi
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub/Pink

Učesnica rijalitija "Elita" Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, koja je izbačena iz "bele kuće" angažovala je policiju zbog bivšeg dečka. 

Jovičićeva je odlučila da zagorča život Darjanu Radomiroviću, njegovim bližnjima, ali i svojoj porodici, zbog čega su oni u šoku.

Reč je o prijavi nadležnim organima zbog njenih stvari koje su ostale kod Radomirovića.

- Nije mi vratio stvari... Razgovarala sam s policijom u Pančevu, imam pravo da odem po svoje stvari, imam pravo sa svedocima. Ako on nešto uradi, onda da zovem policiju. Meni je to, iskreno, maltretiranje, tako da ću mu poslati opomenu pred tužbu, a zatim i tužbu. Videću dalje šta i kako - istakla je Snežana koja javno ratuje s Darjanovom majkom Bahrijom.

Sneža Kušadasi

Foto: ATA Images

 

- Poštedela sam je, nisam želela ništa da pričam. Nismo ni u kakvim odnosima, nismo se čule. Dobijala sam svakakve poruke, da me blati preko Instagrama, napada neke ljude da ja nešto pišem, a ja to ne radim. Sve što je govorila za mene je laž - navela je Snežana čiji otac Novica se ranije oglašavao, pa je poručio da se odriče naslednice.

Otac ju je optužio da ga je iz kuće izbacila na ulicu, a ona je to sada demantovala:

- Pročitala sam apsolutno sve što je izjavljivao o meni. Sve je to laž, kačila sam prepiske, gde sam molila da ne izlaze iz kuće. Još u februaru su imali iznajmljenu kuću, a ja sam u martu te godine izašla iz drugog rijalitija. Molila sam ga da me ne ostavlja samu s babom, njega to nije zanimalo. Imao je svađu s babom, dok sam ja bila u bolnici. Kada je reč o prodaji mašina, znam šta sam prodala, ono što sam dobila testamentom, sve ostale mašine je on prodao - poručila je za domaće medije Snežana.

Porodica se odrekla učesnice Elite?

Sneža Kušadasi nedavno je izbačena iz Elite zbog najmanjeg broja glasova publike. 

Kako kaže, smatrala je da je omražena, ali ju je napolju dočekala drugačije situacija. Sneža ističe da nije dobila nijedan negativan komentar o njenom učešću u rijalitiju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading