Ša i Miona
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Majka rijaliti učesnice Mione Jovanović Biljana N. hitno se oglasila nakon haosa u vešeraju na imanju u Lisovićima. Miona i reper Nenad Aleksić Ša su se burno svađali, posle čega je Miona plakala kao kiša. 

Biljana je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde javno pokazuje da navija da se njena ćerka pomiri sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

Ona je nakon svađe iz vešeraja koju su jutros imali Miona i Ša, tokom koje je ona prolila reku suza, odlučila da još jednom svima stavi do znanja da Stanislava želi za zeta i da se nada njihovom pomirenju.

Mionina majka podelila je snimak koji su napravili fanovi njene ćerke, na kojima su zabeležene scene kada je Krofak ušao u "Elitu", kao i razmenjivanje pogleda između njega i Mione.

Miona Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

Prethodno je na svom Instagram profilu, jasno i glasno rekla šta misli o Aleksiću:

- Miona, ne postoji osoba na svetu koja će da odluči gde ćeš da ideš i radiš. Da li si svesna kakva ti osoba odlučuje gde češ ti živeti? Manipulacijama je uskoro kraj, na oči pogledaj. Pozdrav za džentlmena Panteru, našeg zeta i tvoju ljubav - napisala je Mionina majka Biljana.

Miona Jovanović

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Otkriveno šta je Miona pitala Stanislava!

U toku emisije voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Maji Marinković.

- Zar te nije blam kada te Stanislav gura od sebe i kaže da sa takvim ološima nikada ne sedi - glasilo je pitanje.

- On je mene prvo za Ša, rekao je da sam ga mnogo razočarala jer ga nisam branila, ja sam onda rekla da je on Maji dozvoljavao da me pljuje, pitala sam je l' me pljuvala Vanja...Budete videli na klipovima - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading