Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Miljanu Kulić je neko opasno iznervirao, jer uznemireno preklinje oca Sinišu da odmah dođe po nju.

Miljana sedi ispred "bele kuće", puši, oko nje su pripadnici obezbeđenja.

Kako se može čuti na video-snimku koji kruži društvenim režama, Kulićeva preti da će nekome glavu da razbije, kako je istakla, "u komade".

- Tata, najozbiljnije ti kaže, zaklijnem te u Željka, pođi odmah po mene. Neću da te čekam u Šimanovcima dugo. I uvek, dok je on u rijalitiju, biću agresivna. Tata, odmah dođi po mene. ja nemam šta da izgubim, ali zato ću njemu glavu da razbijem. Tanjirom u glavu, pa u parampačad, u komade. Stvari sam, hvala bogu, poslala kući, tata dođi odmah po mene - govorila je Miljana dok su momci iz obezbeđenja kružili oko nje.

Miljana Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

Snimak njenog preklinjaja oca, odmah je postao viralan, a na stranici koja pomno prati dešavanja u Eliti, osvanuli su komentari na račun Miljaninih roditelja, mahom negativni.

Marija Kulić

Foto: TvPink

 

-"Bitno da je mamica natukla šešir na onu glavurdu i da ima nokte od metra, doneće Milja opet para, pa neka napravi i masakar. Mariju i one sestre Miljanine bi trebalo tako nalupat i zaposliti da rade te vucibatine. Užas i strahota šta rade sa ovom Miljanom...Užas i bruka šta se radi" - napisao je jedan korisnik Instagrama.

Miljana Kulić proklinje sebe

Miljana Kulić je ponovo provocirala bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu. 

Kulićeva je upala u izolaciju gde je po svaku cenu provocirala Bebicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

05.07.2024 08:30

Za nju je kriv njen psihijatar koji treba da joj naredi jednu ozbiljnu terapiju lecenja u bolnicu zatvorenom tipa a onda porodica Mitrovic I njegova produkcija koja zna njeno psiho stanje I sve njene incidenten I opet je posle svega I dalje zovu u narednu sezonu!!!!!