jelena
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Marinković u centru je skandala zbog prevare u Eliti. 

Naime, ona je priznala da je supruga Ivana Marinkovića prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem. 

Njena ljubav sa Ivanom počela je još u rijalitiju "Parovi", nakon čega su živeli zajedno. 

Marinković je prošle godine bio učesnik Zadruge 6, a Jelena ga čekala napolju. Međutim, ove godine zajedno su ušli u rijaliti, a niko nije ni slutio da će se desiti prevara samo nekoliko dana pred finale. 

Ivan je nakon saznanja o preljubi istakao da Jelena nema gde da se vrati kod svojih, a mnogi su se zapitali o detaljima o njenom privatnom životu. 

Jelena Ilić je srpska novinarka, a rođena je 24. januara 1988. godine u Leskovcu. Rođena je u Leskovcu, a živi u Beogradu. 

EVO KOLIKO JE ZAPRAVO JELENA MLAĐA OD IVANA! Šok informacije nakon javne preljube!

Printscreen/RedTV

 

U "Parove" je ušla kao novinarka na tajnom zadatku. Mesec dana posle ulaska u rijaliti započela je ljubavnu vezu sa Ivanom Marinkovićem. Time je na sebe još više skrenula pažnju učesnika, publike i medija.

Pre ulaska u "Parove" radila je, kako je sama rekla, kao brend ambasador u duvanskoj industriji.

Jelena je pre nekoliko godina javno govorila o depresiji. Depresija je nastala, kako je ispričala u rijalitiju, kao posledica neispunjenosti na svim životnim poljima.

jelena

Foto: Youtube/Printscreen

 


Kada je ušla u rijaliti rekla je da ima momka koji je fitnes trener. Međutim, on je vrlo brzo pao u zaborav. Prvo je iskazivala simpatije prema Đorđu Tomiću i Božidaru Milovanoviću, a potom uplovila u ljubavnu romansu sa Ivanom Marinkovićem. 

Sa Tomićem je Jelena prešla granicu prijateljstva. Njih dvoje su se poljubili. Iako su mnogi mislili da će njih dvoje uploviti u ljubavnu vezu, do toga nije došlo. Kasnije su u rijalitiju postali neprijatelji i vređali su jedno drugo. Jelena je kasnije pričala da je njen momak fitnes instruktor uvek imao malo vremena. Nije mnogo ulagao u njihovu vezu. Ponudio joj je da bude njena podrška dok je u rijalitiju. Međutim, s obzirom da je u rijalitiju našla novu ljubav, fitnes instruktor sa kojim je do ulaska u rijaliti bila četiri mjeseca, pao je u zaborav.

Jelena se zbog Ivanove loše reputacije u rijalitiju, kao čoveka koji pije, iza sebe ima propao brak i dete koje je začeo u rijalitiju, mnogo dvoumila da li da se upusti u ljubavnu vezu sa njim. Ipak, blizina je učinila svoje. Emocije su je obuzele i njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu.

Jelena Ilić

Printscreen

 

Njena porodica se u početku mnogo bunila. Nisu prihvatali Ivana za zeta. I učesnici Parova osuđivali su njihovu ljubav i govorili da je Jelena sa Ivanom zbog opstanka u rijalitiju. Ona je rekla da to nije istina i da se zaista zaljubila kao nikada ranije u životu.

Jelena je pozitivno uticala na Marinkovića i on je smanjio konzumiranje alkohola. Posle četiri meseca zabavljanja u rijalitiju Ivan je zaprosio Jelenu.

Njoh dvoje venčali su se prošle godine, a nakon saznanja o prevari Marinković je već najavio razvod i obratio se advokatu direktno iz Elite. 

Jelena je od Ivana mlađa 11 godina. 

BONUS VIDEO: 



 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading