Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković već godinama je jedna od najaktuelnijih i najkontroverznijih rijaliti učesnica koja aktivno provocira javnost izjavama o svojoj savršenoj lepoti i estetskim operacijama, ali i bahatim izlivima besa sa jasnim stavom da je upravo ona najlepša, najpametnija i najzgodnija devojka koja se pojavila na televizijskoj sceni. 

I dok pred cimerima u rijaliti programu Elita 7 svakodnevno pokazuje i forsira svoje samopouzdanje, njena drugarica iz srednje škole za naš portal otkriva da je to maska koju nosi, te da je Marinkovićeva tri godine bila žrtva vršnjačkog nasilja, kao i da je upravo to razlog zbog kog je svih ovih godina agresivna u rijalitiju. 

Maja nekada

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sa Majom sam pohvađala Srednju frizersku školu. Otkako se pojavila, bila je predmet zezanja nevaspitane dece. Nakon što je pala razred, situacija se pogoršala. Osim što su je ismevali zbog loših ocena, bila je žrtva devojčica koje su je osuđivale i nazivale cigankom. Niko je nikada nije ni pitao koje je nacionalnosti već su je rasistički napadali i nazivali pogrdnim imenima kada god bi prošla pored njih. Iako se i tada pretvarala da je to ne dotiče, često je plakala po ćoškovima školskog dvorišta - navodi Majina drugarica uz tvrdnje da je obačenost i neprihvatanje vršnjaka Marinkovićevu koštalo odnosa sa nastavnicima.

Maja nekada

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nikada nije imala sjajne ocene, a njen otac Radomir, pokušavao je da joj pomogne i da "namoli" profesore da joj poklone po koju ocenu. Vršnjačko nasilje koje je svakodnevno prolazila imalo je loše posledice. I dalje verujem da ju je odnos sa vršnjacima navodio da bude besna na ceo školski sistem, pa se zbog toga svađala sa nastavnicima, ponašala bezobrazno i nezainteresovano, bežala sa časova i iz dana u dan oblačila sve neprikladnije. Poslednje godine srednje škole više puta je za dlaku izbegla izabacivanje. Videlo se koliko je besna što je školstvo nije zaštitilo od rasističkih komentara, ruganja i odbacivanja, i svakim danom je postajalo sve gore. Dešavalo se da se dere na nastavnike, svojevoljno izlazi sa časova, preti, da se potuče kako sa devojkama, tako i za momcima. To što je trpela u srednjoj školi sigurno je jedan od razloga zbog kog je uradila sve te silne operacije, a svakako i glavni razlog zbog kog i sama danas proziva devojke koje joj stanu na žulj - zaključuje izvor za Alo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading