Miona Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo!

 Miona Jovanović zauzela je osmo mesto u finalu Elite 7. 

Nakon izlaska dočekao je šok i svađa sa roditeljima zbog njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Porodica ju je uslovila da ako ode kod njega ne dolazi u rodni Kragujevac. 

Miona je ipak odabrala da nakon Elite bude kod Ša, sa kojim se odvezla nakon finala. 

Nenad Aleksić

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako "Star" saznaje, Miona se šokirala kad je uzela telefon i videla koliko je dobila užasnih poruka, gde joj navodno prete da mora da ostavi Ša i da nikada neće biti mirna dok je sa njim.

Miona Jovanović

Foto: Alo!

 

Kako dalje navodi izvor blizak Mioni, na njenu kućnu adresu u Kragujevcu navodno su stizala razna pisma i anonimne pretnje, pa joj je baš bilo teško kada je shvatila koliko je istraumirala svoju porodicu.

- Miona nije ni slutila kakva je situacija napolju. Ša joj je rekao da je sve to normalno, Ša je rekao da je sve to normalno, ali ipak nije. Nije u redu kada dobijate pretnje smrću zbog vašeg ljubavnog izbora. Još kada je saznala da su joj na kućni prag stizale svakakve poruke, bila je šokirana. Uglavnom su pisali da mora da ostavi Ša i da je Stanislav njena sreća. Bilo je i poruka da će proći gore nego Tara Simov, da pored Ša neće imati karijeru i da će propasti - započinje izvor blizak Mioni, pa nastavlja:

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Čini se da uopšte nema podršku kada je njen odnos sa Ša u pitanju. Njena mama Danijela očajna je zbog svega što je Miona sebi dozvolila, pa je Stanislavu rekla da se boji za svoju ćerku, jer ima mnogo fanatika, koji su spremni na sve. Boji se da Mioni neko ne naudi. Ispričala mu je kakvu se sve poruke stizale i da je to bio jedan od razloga zbog kojeg je ona javno govorila da ne podržava njenu vezu sa Ša. Stanislav joj je rekao da se ne brine i da on, bez obzina na sve što se desilo, nikada ne bi dozvolio da se Mioni bilo šta dogodi i da će joj pomoći da je spasu, pa čak i da je povede sa sobom u Zagreb ako treba - završava izvor gorepomenutog lista.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading