Anđelo Ranković
Foto: Alo/Foto: Alo/ Nikola Todorović

Mnogo se spekulisalo da li će porodica Anđela Rankovića prihvatiti njegovu vezu sa Anitom Stanojlović s obzirom na njenu prošlost. 

Većina je govorila da neće opstati i da će im konci pomrsiti Anđelova mama Ljiljana, koja se navodno nije slagala sa izborom svog sina.

Međutim, nakon finala, Anđelo se čuo s majkom, a kako je Anita bila pored njega tada, on je i njoj navodno dao telefon, nakon čega se njih dve otvoreno popričale o svemu. 

Anđelo Ranković

Foto: Alo/ Nikola Todorović

 

- Anita je imala veliku tremu kada joj je Anđelo rekao da njegova majka želi da je čuje. Odmah je rekla Ljilji kako joj je Anđelo mnogo pričao o njoj i da je srećna što pored sebe ima muškarca koji voli i poštuje svoju majku s obzirom na to da i ona ima sina. Mislim da je tu u startu smekšala Ljilju, koja joj je rekla da će biti prilike da se upoznaju, ali je ona savetovala da saAnđelom mora polako i pažljivo, te da zaboravi rijaliti-igre da ne bi remetila njihov odnos. Kratko su razgovarale, ali je Ljilja u nekoliko rečenica uspela da upozori Anitu. Isto tako im je rekla da ne treba da žure s brakom, ali je Anita rekla da želi da se uda za njega. Tada joj je Ljilja poručila da nije baš oduševljena što je ona bila u braku sa Matorom, ali da opet svi greše - govori za Star izvor blizak paru, pa dodaje:

Anđelo Ranković

Foto: Alo/ Nikola Todorović

 

- Anitina majka je odmah pružila podršku Anđelu i ćerki i rekla im da se ne obaziru na komentare, te da se vidi da se baš vole i da ne dozvole nikome da njihov ljubav poremeti. Anđelu znači mišljenje njegove porodice, tako da će popričati sa majkom i ujakom. Da se malo oporave od rijalitija, pa će Anita verovatno i lično upoznati Anđelovu porodicu - dodaje izvor.

Anđelo iznenadio Anitu usred emisije 

Anita Stanojlović, pobednica Elite 7, sinoć je bila gost u speacijalnoj emisiji kod Dušice Jakovljević. 

Tokom uključenja jednog gledalaca, Anđelo Ranković iznenada je došao u studio, te poklonio Aniti buket cveća, šampanjac i bombonjeru.

Kako je izgledao njihov susret možete pogledati u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading