Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Ivan Marinković nekoliko dana pre finala Elite doživeo je šok kada je saznao da ga je supruga, Jelena Marinković, prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem. 

Ivan je nakon izlaska iz rijalitija ostao da žiovi u stanu, a kako kaže, Jelena još uvek nije došla po svoje stvari. 

- Nije se iselila, verujem i da neće. Ona je takva, sve tako ostavlja, verujem da neće ni da dođe. Tu su čarape, gaće... Niko ništa nije uzeo od njenih, jok. Ona svoju prošlost tako ostavlja, ali nije ni važno, ako bude htela, tu sam. Čuli smo se vezano za neke stvari, razmenili brojeve telefona u vezi sa nekim dugovanjima, to smo rešili. Ima neka suđenja, poslao sam joj to, samo poslovno.

Elita 7 finale

Alo

 

Ivan kaže da još uvek nije podneo zahtev za razvod braka.

- Ne znam gde sam, nisam se čuo sa advokatom još, ali hoću, naravno. Valjda će to da ide lagano, nadam se. Možda ću se već danas čuti sa njim.

Ivan nije želeo mnogo da govori o odluci Uroša Rajačića da su mu prijatelji pričali o Jeleninoj prošlosti.

- To sam video negde, ali u suštini baš me zabole uvo. Ona je pokazala ko je i šta je, ni to joj nije bitno. Sada joj je bitno samo da se baci u promet, čak mi je to i rekla: "Da li ću biti sa njim ili ne, boli me uvo, idem sad u izlaske".

Elita 7 finale

Alo

 

- Sinoć sam joj poslao snimak jedan, kojim sam užasnut. Pitao Zola u jednom trenutku Uroša da li će prihvatiti Beku, na šta je on rekao:"Koja bre Beka?! To je pas kojeg sam šutirao, to je jedini pas kojeg ne mogu da vidim očima". To sam primetio i tada, sad kad vratim film... Dok je Beka bila tu, sve vreme ju je šutirao i marširao, ali ne kao ovi, koji su nas provocirali namerno, nego onako stvarno... Taj kreten očigledno ne voli životinje. To sam joj poslao, da vidi za koga se opredelila.

Ivan kaže da je njegovo okruženje u šoku zbog svega što se desilo. 

- Non-stop sam na telefonu, stižu mi poruke... Ne znam. Ko god me je sreo od najboljih drugova rekao mi je:"Je l' moguće ovo, šta je bre ovo?! Neka je, i treba, bolje da je tako", klasika. Već mi je lakše, utuvljujem sebi u glavu da je to trebalo tako da se desi, da to nije ni bilo kako treba, da me ona apsolutno ne zaslužuje. Sad, koje su moje teorije u glavi, zbog čega je sve to tako, to sad nije ni bitno. Verujem da je imala neki plan i cilj. Neka joj je srećan put - rekao je Ivan za "Pink.rs".

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading