Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Ljubavni brodolomi Nenada Aleksića Ša u rijalitiju "Elita" privukli su pažnju šire javnosti, a komentari njegovih bivših supruga i partnerki bili su uglavnom negativni.

Nakon izlaska iz rijalitija, Nenad se informisao o tome šta su njegove bivše izjavile o njemu i sada je odlučio da odgovori na njihove komentare.

- Molim da Nenada Aleksića i Mionu Jovanović neko malo opameti i objasni da ja nisam sa njima u vezi, pa da moje ime ne ispuštaju iz usta! Dosta više sa lažima i boleštinama od strane Nenada Aleksića Ša, repera u pokušaju. Nadam se da će potražiti stručnu pomoć, želim od srca - napisala je Vanja, na šta je Ša ovo rekao:

- To je jedna blam devojka. Blam me je što sam sa takvom osobom bio, sa lažovom i manipulatorom. To je najmanje što ću da kažem. Imam u telefonu brdo dokaza, ljudi oko mene svi znaju kakva je. Nema šta ja da dokazujem, sami o sebi govore. Svim tim bivšim propalim vezama neću da dajem na značaju jedne sekunde. Blam me je što sam bio sa takvom osobom.

Ivana, Nenadova bivša supruga od koje se razveo posle četvrte sezone "Zadruge" i javne preljube, u javnosti ga nije blatila kao što je to činila njegova poslednja bivša žena.

- Ona je uvek bila rezervisana i suzdržana, ništa loše nije rekla. To govori mnogo o njoj. Ja nikada nisam bio loš, ovakav, onakav... A te koje me blate su same po sebi blam - rekao je Aleksić za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
asdfg

15.07.2024 23:38

hahahahah e psihopato, ti nekom nesto da kazes, cuti, sad svi znaju ko si zaista