Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo
|

Anita Stanojlović sinoć je zablistala na žurki koja se održala povodom završetka rijalitija Elita 7. 

Pobednica Elite doživela je neprijatnu scenu kada ju je Anđela Šparavalo polila vodom, nakon čega je Bojana Pavlović pokušala da je napadne. 

Anita je u jednom momentu spomenula da bi želela da postane voditeljka, te smo je pitali da li bi prihvatila ponudu ukoliko bi joj se pružila prilika.

- Malopre sam imala intervju sa jednim novinarom i baš mi je pokazao snimak na kom sam rekla da ću biti pobednica "Zadruge 6", eto ove godine sam to ispunila. Baš sam mu sada rekla da ćemo se uskoro naći na istom mestu ali ne u istim ulogama, nego u nekoj malo većoj, tako da videćemo - priznala je Anita za Alo! i potvrdila da bi volela da postane voditeljka.

Video prilog možete pogledati na početku teksta.

Anita progovorila o aferi "hotel"

Nekoliko dana pred kraj Elite, na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa sigurnosnih kamera jednog prestoničkog hotela, na kojima je navodno Anita sa dva muškarca. 

- Dobila sam znak od Boga da moram da se promenim. Poštujem roditelje sad. Srećna sam, biću bolja osoba. Afera "Bajadera" me ne zanima, to je bilo pre Anđela, zavoleo me je ovakvu kakva jesam. Išla bih na poligraf, da dokažem istinu - navela je Anita, a ceo intervju pogledajte iznad.

Alo! / Đ.M.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Đura

18.07.2024 11:35

Kakva voditeljka pa ona unjkavo govori i neprestano žvaće žvaku praveći balone !