Miona Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Miona Jovanović se posvađala s porodicom pred kamerama tokom finala Etile nakon čega je otišla kod svog dečka Nenada Aleksića Ša.

Ipak, Miona je sutradan otišla u Kragujevac, ali samo kako bi uzela telefon. Sada su mediji otišli ispred njene rodne kuće gde su, kako tvrde, zatekli pustoš.

Ispred kuće u naselju u kojem je provela detinjstvo, u lepoj jedospratnoj kući naizgled nema nikoga. Iako je automobil bio parkiran u garaži, na zvono se niko nije odazivao.

Ispred ulaznih vrata nalazile su se stolice kojima je zabarikadiran prolaz, prenose domaći mediji.

"Vratila sam se kod Ša"

Miona Jovanović ušla je u javnu raspravu s porodicom nakon izlaska iz Elite, a sada je otkrila da je i zvanično napustila njihovu kuću.

Naime, nakon što joj je porodica postavila ultimatum da mora da izabere između njh i dečka Nenada Aleksića Ša, Miona je priznala da trenutno boravi kod repera.

- Situacija je juče bila malo napeta, ali sve u svemu kao što sam i očekivala, nije prošlo toliko loše. Uzela sam telefon i malo popričala sa svojima. Oni se i dalje drže svog stava, tako da sam se ja vratila kod Ša. Imali su malo burnije reakcije, ali sam ja pokušala da im objasnim da Ša nije bio nasilan prema meni, mnogi su sumnjali u te stvari ali ja sam rekla da ako se nešto promeni naravno da ćemo se razići i to je to. Što se telefona tiče, navodno nisu poneli jer nisu razmišljali o tome, što su meni budalaštine jer su mi prošli put doneli kad sam izašla. Koliko god je bilo teško mislim da su bar u prvom susretu mogli malo normalnije da reaguju - rekla je.

Alo!/Telegraf
BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading