Miona Jovanović
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Majka Nenada Aleksića Ša se uključila u program uživo tokom reperovog gostovanja u emisiji "Elita narod pita".

Nenadova majka se rasplakala, te besna izrazila nezadovoljstvo zbog uvreda koje njen sin trpi od strane gledalaca.

Ona je takođe otkrila da je mnogo propatila zbog Vanje i Tare, njene bivše snaje.

- Ovde Nenadova majka, on je mnogo dobar čovek i nema kome nije pomogao, nemoj da me povuku za jezik i da ja počnem da pričam. Ja sam molila da ne govore ništa, nemoj ja da počnem da pričam. Miona i on su fantastični, svuda idu zajedno i super se slažu. Ja sam fizički loše zbog njegovog braka prethodnog i Miona je trebala malo da ga smiri da se izleći od prethodne veze. Sram bilo i Vanju i Taru, nemoj ja da počnem da pričam. On je duša najveća, uvek sebe zadnjeg pogleda i želi da učini drugima - rekla je Nenadova majka.

- Ljiljo, jel su vas zabolele reči od Mionine mame i bake? - pitao je Milan.

- Meni je jako žao, pogrešan utisak su stekli o Nenadu, on je ušao polupan u rijaliti zbog Vanje, on nije loš čovek, uvek želi sve duplo da ti vrati bolje. On kad je osetio da je posumnjao u Mionu desile su se takve reakcije, stvarno nisam dobro i molim narod da ga ne vređa - rekla je Nenadova majka. 

"Miona treba da ide kući"

- Hoćete da se obratite Mioni? -pitao je Milan.

- Samo neka ode kod porodice, oni se sekiraju i samo najbolje svojoj deci misle, neka lepo poriča sa njima i to je to. Nemam šta drugo da joj kažem, želim im sve najbolje - rekla je Nenadova majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading