Milica Veličković
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Starleta Anita Stanojlović odnela je pobedu u rijalitiju Elita 7, ali strasti se i dalje ne smiruju.

Nakon završetka pomenutog formata, u Šimanovcima je organizovana žurka i proslava, a na istoj smo porazgovarali i sa trudnom Milicom Veličković i njenim partnerom Terzom.

Par nije krio da i nije baš zadovoljan plasmanom, budući da je publika glasala za ljude koji ništa u rijalitiju nisu pokazali, smatra Terza, dok je Milica dodala da se još početkom godine znalo da će Anita osvojiti prvo mesto.

- Iskreno, mi smo već od januara znali da će Anita pobediti, tako da, nisam se nadala prvom mestu, ali sam za sebe mislila da ću biti 13. ili 14. mesto. Ljudi su ispadali baš onako kako mi i otprilike znali, osim Bojane i Ša. Zadovoljna sam celokupnim učešćem - rekla je Milica, a potom dodala:

- Po podršci smo znali da će Anita osvojiti prvo mesto. Narod podržava muško-ženske odnose. Stizali su im kamioni podrške - iskreni su bili oni za Alo!.

"Anita i Anđelo ne mogu očima da se gledaju"

Ivan Marinković i Bojana Pavlović snimali su lajv preko društvenih mreža gde su govorili o svojim nekadašnjim cimerima Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Snimak je procureo, te postao viralan na društvenoj mreži Instagram. Marinković je pričao o snimanju emisije "Amidži šou" gde je, kako je naveo, moglo da se vidi da se Anita i Anđelo ne podnose.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading