Miona Jovanović
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", a u jednom trenutku nastao je haos zbog pitanja o roditeljstvu.

Budući da od ranije kruže priče da je Miona sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom želela decu dok sa Ša nije slučaj, ponovo se potekla ova tema. 

Milan Milošević dao je reč gledateljki koja se uključila u program, te ih upitala da li planiraju bebu.

- Neću puno da vas mučim, veliki pozdrav za sve u studiju, a posebno za Milana voditelja. Pozdrav za Mionu i Ša, samo bih htela Mioni da kažem nešto, ja bih volela da svaka majka ima tako vaspitano dete kao što je ona, mnogo je lepa i mislim da voli Ša. A za Ša, njega obožavam još od "Farme", ovde si malo posustao, ponašao si se kao razmaženo dete, ali to je ljubav i ne smeš da reaguješ na prvu, želim vam puno sreće i da ostanete zajedno - rekla je gledateljka.

- Ja samo želim Mioni da utuvim u glavu da joj neki ljudi ne žele dobro, ne mislim na porodicu, već na neke koji joj govore loše stvari i truju joj mozak -rekao je Ša.

Da li se slažete da Ša uvek priča o roditeljstvu, svi znaju da bi bio super otac, ali Mionu ne zanima to? - pitao je Milan.

- Mislim da je ona još uvek mlada žena i da nije spremna na dete - rekla je gledateljka.

- To je istina, nisam spremna još uvek, ja sam demantovala da sam htela sa Stanislavom dete, rekla sam da želim da sačekam još neko vreme - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading