Anđelo Ranković
Foto: Alo/Foto: Alo/ Nikola Todorović

Anita Stanojlović već mesecima uživa u ljubavi sa Anđelom Rankovićem, a njena veza je u centru pažnje pogotovo nakon pobede koju je odnela u Eliti 7.

Mnogo se spekulisalo da li će porodica Anđela Rankovića prihvatiti njegovu vezu sa Anitom Stanojlović s obzirom na njenu prošlost, a Anđelo je sada otkrio kako stvari stoje.

- Izgleda da je to večna tema hahaha. Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamerke za moje učešće, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu pa tako i kada je u pitanju ova veza, smatram da je konačno došlo vreme da svi shvate, posle svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje devojke - priznao je Ranković, te je otkrio kakav je njegov odnos sada sa Anitom, kao i kada će upoznati njenog sina. 

Anđelo Ranković

Foto: Alo/ Nikola Todorović

 

- Stvarno super, Anita je trenutno u Kruševcu a dok je bila u Beogradu gledali smo da iskoristimo svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno, koliko god da smo mogli, s obzirom na to koliko obaveza imamo. Previše smo i umorni od svega, nismo se još ni naspavali lepo tako da verujem da će biti još bolie kada se odmorimo još. Kada su naši planovi u pitanju, sve ide svojim tokom ono čemu se jako radujemo je putovanje na koje ćemo ići čim ugrabimo priliku. Prvom prilikom kada budem otišao za Kruševac i radujem se tome - kazao je on za Pink.rs

Anita napušta Srbiju!

Anita je za Alo! istakla da su Anđelo i ona u skladnom odnosu i da je sve baš onako kako su i zamišljali.

- Anđelo i ja se odlično slažemo, sve je kako treba, trenutno sam sa sinom i nalazim se u Kruševcu - priznala je ona i otkrila da sledeće nedelje planira da napusti Srbiju i priušti sebi zasluženi odmor sa naslednikom.

- Sledeće nedelje ću otići na more sa Aleksejem najverovatnije, a nakon toga, idem sa Anđelom. 

Podsetimo, Anita je u rijaliti ušla kao supruga Jovane Tomić Matore, a izašla kao devojka Anđela Rankovića, koga mnogi zovu i "Apolon sa Zvezdare".

Stanojlovićeva je nakon proglašenja za okupljene medije stala pred kamere, a između ostalog je otkrila i šta će uraditi sa novcem.

- Ovo je sve za mog sina, za njegovo bolje sutra. Od sutra se ne razdvajamo. Od para ću ili kupiti stan u Kruševcu ili salon, ali sve za Alekseja. I Anđelo će dobiti sve što poželi - kazala je Anita

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading