Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: A.Nalbantjan

Anu Ćurčić danas je bila u Prvom osnovnom sudu u Katanićevoj gde se održalo prvo ročište između nje i njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Iako je kasnilo nekih dvadesetak minuta Ana je strpljivo sedela u hodniku suda i čekala da je prozovu. Zvezdan Slavnić se ipak nije pojavio, a Ana je pri izlasku iz sudnice otkrila detalje, kao i šta će se dalje dešavati.

- Slavnić se naravno nije pojavio, ne bih ulazila u to zašto nije. Ono što mogu da kažem, jeste da nema prijavljen boravak i da je problem da se nađe. Tako da će sada sud da reaguje kako i dolikuje po tom pitanju. Ja sam tužila privatno krivično i ja sam došla. Ova tužba je za uvredu, a za ostale dve čekam poziv - kaže Ana i objašnjava da će sada biti veliki problem da se nađe Zvezdanova adresa stanovanja.

- Sudija kaže da je njegova poslednja prijavljena adresa stanovanja bila još od pre deset godina u mom stanu. Posle toga nije imao nigde prijavu i sada je ptroblem jer nemaju gde da mu uruče pozive za sud. A da će oni to rešiti na neki njihov način. Sledeće ročište je 11. oktobra u 13 časova - objasnila je za Ana za Hajp.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading