Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Još uvek zakoniti supružnici Jelena i Ivan Marinković suočili su se sinoć u emisiji "Narod pita", prvi put nakon završetka rijalitija i njene javne preljube sa Urošem Rajačićem.

Žeskog sukob nastao je u toku javljanja njegove prijateljice, koja ga je nahvalila, nakon čega je Ivan prolio more suza, a potom žestoko izvređao Jelenu, a onda je i pljunuo.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Da li ti znači nešto ime Filomena? Ko ti je venčao oca i majku? - upitala je Tanja.

- Otkud ti ženo? - upitao je Ivan.

- Ovo je jedan divan čovek, čovek koji je sa mnom sedeo u kafiću i sa Gocom, divno smo se ispričali i upoznao je svu svoju kumovsku familiju - rekla je Tanja.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Bane Dimić, pokojni Nita, moja kuma, moj ćale, Marko, zamisli koji su to šmekeri bili, a zamisli da ti je ovo žena. Pokojni Čutura je pričao o mom tati kakav je šmeker bio, zamisli da je moja majka uradila ovo mom tati, ne bi je bilo na svetu. Bojana je umrla pošle godine dok je bio u Zadruzi - rekao je Ivan.

- Koja patetika - rekla je Jelena.

- Mrš u pi*ku materinu bre. Da mi je tata živ lupio bi mi šamar i rekao mi da bežim od ove k**etine. - rekao je Ivan.

- Nju treba da bude sramota, ona je pokazala ono što je do nje. Ti nemaš tu više šta da tražiš. Samo tvoj život treba da bude tvoj i molim te kao Boga da se posvetiš sebi, znam da obožavaš Lenu i znam da obožavaš Željka. To niko ne može da ospori - rekla je Tanja.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

- Kako može da obožava dete koje nije video četiri godine? - upitala je Jelena.

- Ti nisi htela babu da vidiš, pi*ka ti materina smrdljiva - rekao je Ivan.

- Pljuje te Miljanina familija, pljuje te Goca, kome ćeš ti da pričaš o porodicama. Otac ti je heroj, al ti si smeće - rekla je Jelena.

Žana pretukla Jelenu u programu uživo

Žana Omnia nasrnula je na Jelenu Marinković tokom žurke u Šimanovcima.

Tom prilikom zadala joj je više udaraca po glavi i telu, a Marinkovićeva je pred našim kamera vidno uznemirena otkrila više detalja o napadu. 

Šok scena frapirala je sve, a uzrujana Jelena je malo potom pred našim kamerama progovorila o incidentu.

- Žena me šutira u stomak, hoću da idem kući, ali hoću prvo da dođe policija! Njen degenerik, bivši muž, mi je pretio. Pretio je sto puta, slao čestitke ovde. Čekao je posle finala... Je l' se vi za***avate? Je l' treba direktno da idem u policiju direktno? Kad se dešava u rijalitiju onda može da se sankcioniše, a sad ne može, šta? - govorila je Jelena.

- Žena me je bacila dole, počupala ko zna koliko kose! Ovo je strašno, ljudi - dodala je Jelena Marinković.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading