Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša kroz učešće u rijaliti programu pokazao je da je ljubomoran u ljubavnim odnosima, te tako partnerkama nakon neke perioda počinje da zabranjuje određene stvari. 

Reper je Mioni Jovanović još tokom trajanja Elite predočio pravila ponašanja ako želi da ostanu zajedno napolju, a po izlasku su odmah krenuli i da primenjuju ista. 

U emisiji su otkrili da je Miona obrisala veći broj pratioca na društvenim mrežama, a sada je Ša blokirao voditelja Red televizije i nekadašnjeg učesnika rijalitija, Filipa Đukića

Miona i Filip

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Voditelj i bivši zadrugar, Filip Đukić, tokom učešća u "Zadruzi 3" imao je kratkotrajnu aferu sa aktuelnom učesnicom Elite, Mionom Jovanović. 

Nakon što je video da ga je reper blokirao, Filip je to podelio sa pratioca na društvenim mrežama, nakon čega je nastala bura, a neki su mu i objasnili zbog čega je to Ša uradio. 

Filip je bio u istoj sezoni sa Mionom Jovanović u Zadruzi, a mnogi se sećaju njihovog poljupca ispod trema i navoda da su imali intimni odnos u toaletu. 

- "Evo zbog čega te je blokirao", "Blokirao te je jer te Miona poljubila", "Pa ka*ao si mu ribu, morončino zaboravna", "Miona bila zaljubljena u tebe", "Zato što si mu Mionu u toaletu peglao" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading