Žana i Jelena
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nedavno je tokom žurke koja je organizovana povodom završetka Elite 7 došlo do prave drame na imanju u Šimanovcima. 

Dok je Jelena Marinković davala intervju koji je emotivan u programu uživo, u jednom trenutku u kadar je uletela Žana Omnia, koja je udarila pesnicom u glavu, a onda nastavila da je udara. 

Voditeljka je počela da urla i doziva obezbeđenje, a nakratko se prekinuo program koji je išao uživo.

Žana i Jelena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Jelena je zadobila povrede, zbog čega je završila u Urgentnom centru, a odlučila je da krivično goni Žanu:

- To je bilo mučki, nisam očekivala, davala sam izjavu. Vukla me je po zemlji, imala sam i kragnu kada sam otišla u Urgentni centar. Očekivala sam taj napad, ali sam mislila da će me sačekati na parkingu. Svi znaju šta ona konzumira i kako se ponaša, ona je ološ - objasnila je Jelena, kako prenosi Skandal.

Jelena

Alo

 

- Ja sam sve učinila što je bilo potrebno, sada će samo dobiti krivičnu prijavu, jer je to nasilje uživo u programu, žena je nasilnica - rekla je ona nedavno za "Republiku" i otkrila da će sve učiniti, kako bi Žana dobila kaznu kakvu stvarno zaslužuje.

Žana je kažnjena tromesečnim honorarom od strane produkcije, ali određeni gledaoci smatraju da je zaslužila goru kaznu, ne od produkcije, već od nadležnih organa. Kako je ovaj snimak postao viralan, komentari ispod istog samo su se nizali:

- "Uhapsite nasilnicu", "Policija treba da reaguje", "Auuu, ovo je za hapšenje", "Jelena treba odmah u policiju, na šta ovo liči", "Zaustavite nasilnicu", "Divljakuša, za ovo se odgovara"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading