Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Trećeplasirani finalista rijalitija "Elita" Anđelo Ranković navodno je doživeo  sinoć, 22. jula, incident ispred zgrade Pinka pre početka emisije "Narod pita".

Nepoznata devojka prišla je Anđelu i počela da ga ljubi u usta. Situacija je postala još neprijatnija kada mu je rekla da će ga čekati nakon emisije i da će biti prisutan njen dečko.

Domaći mediji pokušali su da stupe u kontakt s njim, međutim on se nije javljao, a sada se oglasila Anita Stanojlović.

- E ja stvarno ne znam ništa o tome. Ja sam bila u šminkernici kad se to desilo. Našla sam se sa Anđelom dole u studiju i onda mi je on rekao šta se desilo...da je valjda prišla neka žena da mu čestita, ne znam ni ja...i da je htela valjda da ga poljubi, a onda je počela da ga ljubi... mislim... nisam ni ja najbolje ukapirala. Ali sve u svemu, napala ga je žena, odgurnuo ju je, nije znao šta ga je snašlo. Nisam ga dalje ni ispitivala kad mi je to ispričao. Posle ga niko nije ni čekao, niti bilo šta - počinje Anita, pa otkriva da li je Rankoviću ta ženska osoba možda poznata:

- Ne, ne. Bukvalno odjednom se tu stvorila.

Zbog čega se to desilo

- Mi smo još unutra rekli za koje bi osobe to tražili, ali sada stvarno ne znam. Ovo se prvi put desilo. Ne znam kako bi trebalo da se reaguje, ja nisam imala sad nekog iskustva sa takvim stvarima, ne znam kako se reaguje na ovo - govori Anita, pa priznaje kako bi ona reagovala da je bila tu i to videla:

- Pa verovatno ne bih bila smirena, verovatno bih burno reagovala. Ne znam kako je to izgledalo, ne mogu da doživim tu scenu u glavi, ali verovatno ne bih stajala mirno sa strane i gledala, verovatno bih malo burnije odreagovala.

Alo! / Telegraf

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading