Pink
Foto: Promo/Promo

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj je gošća bila Bojana Pavlović, voditeljka Ivana Šopić prekinula je na sekund raspravu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je bio drugi gost i pročitala sa njegovom telefona šok poruku. 

Ivana je pročitala tvrdnje da je Bojana Pavlović, koja je odrasla u domu, navodno slala jednog bolešljivog dečaka da prosi, pod izgovorom da mu je otac preminuo i da skupljaju pare za sahranu, nakon čega bi uzela novac za sebe. 

Bojana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Scena iz emisije je postala viralna na društvenim mrežama, a voditeljki je uživo u emisiji pozlilo, nakon što je pročitala ove reči. 

- Iz kuće broj 9, slala je svakodnevno da prosi za novac, koji je završavao kod nje, on je nju bukvalno snabdevao, taj dečak je nažalost bolestan i bio je pod jakim terapijama, lekovima. Takvog su ga slali, preminuo mu je otac da skuplja pare za sahranu. Tu priču je videlo mnogo ljudi - pročitala je voditeljka Ivana sa knedlom u grlu. 


- Taj dečko je bio u mojoj kućici, ja sam njega branila i štitila, kada su god dolazili neke bitne ličnosti ukradena je torbica ta ženi, ja sam razgovarala sa njim jer je on jedini verovao. Meni ovo ne možete da namećete, mene ne zanima ko želi preko mene i mog imena da radi neke stvari. Ja nikada u životu nisam nasrnula na vaspitačicu, ti si došao da pričaš o tome. Ti si boravio sa mnom deset meseci, ti sada trebaš da pričaš što si prodao svoj obraz. Ja sam proizvod koji nema cenu. Ti si bio u orkestru i čekao Marka Đedovića da mahne palicom - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading