Lepi Mića
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Lepi Mića sinoć je bio gost u emisiji "Narod pita", a u jednom trenutku došlo je do potpunog kolapsa. 

U emisiju se putem telefonskog poziva uključio bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić koji je zaratio sa Mićom. 

- Mićo, imaš tri puta više godina od mene i ne želim da te vređam. Prozivao si me par meseci i moju devojku, a ne znaš ni pola istine - rekao je on.

- Ja tačno znam kakvi su Stanijini afiniteti, nikad nije padala na priče da joj neko kupuje automobile od pola miliona. Mislim da nju boli k*rac za to - dodao je Mića.

Lepi Mića

Pink printskrin

 

- Trebao si da očistiš te prljave patike u kojima si došao u emisiju - rekao je Asmin.

- Slušaj ti krmeća glavo, p*čketino ja ti nisam Aneli. Uđi u rijaliti, nemoj ja da te j*bem - povikao je Mića.

- J*bi svoju mamu - odbrusio je Asmin.

- Slušaj ti svinjo, kanto kupusa. Ti si jedna mala p*čkica, a ne znaš ni da li je tvoje dete tvoje, pa je malo i Žikino. Ti si jedan mali miš, jedna mala p*čka. Voleo bih ja ti da uđeš, ako uđeš ulazim i ja da te j*bem svaki dan. Građevinac, ti si folirant i mala kvarna džukela. Ti ćeš da pričaš, ovo je žuta boja na patikama. I da su prljave šta te boli k*rac, odgovaraj ti da li je Nora tvoje dete, da li si tukao Aneli i da li si je nokautirao na sahrani očevoj? Da li si je udario? Što je ne tužiš ako te pravi nasilnikom - urlao je Lepi Mića.

Lepi Mića

Pink printskrin

 

- Ne, nisam. Ja se nadam da Nora jeste moje dete - rekao je Asmin.

- Dete ima 4 godine, a ti se nadaš i Stanija je sa takvim čovekom. Da li ti imaš malo obraza i ponosa kao muškarac? Čovek priča priče koje je slušao u rijalitiju, nema pojma šta je istina, a šta nije - dodao je Durdžić.

- Ja ću sutra da ti završim sve, da li u četvrtak možeš da budeš u Sarajevu? - pitao je Mića.

- Tek sam došao u Linc, moj advokat radi na tome da se to ovde uradi. ja ću da se postaram za to - rekao je Asmin.

- Aneli, sad te ja zovem. U petak da budeš u Lincu kod Asminove kuće i da odeš sa detetom, odeš sa advokatom i da se vidi da li je Nora Asminovo dete - pričao je Mića.

- Ajde dođi i ti sa njom, bio bih sigurniji ne želim da se svađam. Hvala ti na tome. Je l' normalno da majka govori sve i svašta za oca njenog deteta? Podržavao si to - dodao je Asmin.

Aneli i Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- J*bao sam joj majku 100 puta... Ona je ljuta jer si ti otišao i ostavio nju i dete zbog Stanije, to smo osudili. Finale je bilo kad si došao u studio i rekao da sumnjaš da je dete Žikino, sve najgore ste rekli, blatili ste se - rekao je Lepi Mića.

- Je l' sam trebao da ćutim dok me neko najstrašnije blati? - pitao je Durdžić.

- Trebao si da pustiš i kažeš da ti je stalo do deteta, to je tvoja briga - rekao je Mića.

- Nemam u planu da stupim u kontakt sa njom. Dok je bila u rijalitiju pitao sam njenu mamu da dete bude mesec dana kod mene, mesec kod njih. Najstrašnije su pljuvale mene i moju porodicu, pa sam počeo da se oglašavam i da iznosim dokaze, a najmanje sam pljuvao Aneli. Ja sam najviše pljuvao Situ, Mića treba da zna - govorio je Asmin.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading