Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Lepi Mića sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita", kada je ušao u žestoku raspravu sa bivšim partnerom Aneli Ahmić, Asminom Durdžićem. 

Njih dvojica su se žestoko vređali i psovali, a na tome se nije zaustavilo. 

Naime, Asmin Durdžić danas je Lepom Mići slao poruke u kojima navodi da je na putu za Beograd i traži da se lično vide i reše nesporazum, nakon čega je Mića navodno otišao u policiju kako bi prijavio Durdžića. 

Lepi Mića

Pink printskrin

 

 

- Sinoć sam se uključio u "Narod pita" da demantujem neku Danicu. Imao sam mali sukob sa Lepim Mićom, ali nisam hteo da se natežem preko telefona. Krenuo sam za Beograd da ga uživo vidim i da vidim koliki je muškarac. Vidite u nastavku vašeg Lepog Miće koji je slagao da je otišao na more - napisao je Asmin, a onda otkrio da je prijavljen policiji: 

Asmin

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Lepi Mića se u*akio i naravno da više ne diže telefon. Eno ga sedi u policiji i prijavljuje me. To je vaš smrdljivi Lepi Mića koji ima mu*a kao ptica, a uši kao slon. Ali ovo se neće završiti na ovome - poručio je Durdžić. 

Mi smo Asmina kontaktirali kako bismo saznali da je zaista došlo do prijave, što nam je on i potvrdio. 

- Da, prijavio me je i na kraju blokirao - potvrdio je on za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goca

24.07.2024 13:24

A ti si sad kao neka faca..p nuriš starijeg čoveka...takvih danas na svakom koraku iživljavaju se na ženama i starijim ljudima MUŠKARCI XXI veka

Ћикула

24.07.2024 16:50

@Goca - Тај старији мушкарац је безобразан као пашче, лаје вређа напада и мушко и женско и кад му се одговори трк у милицију. Мића је једна пропалица из Калиновика, неотесна букветина. Кад знаш лајати, нађи се са момком и све му то реци у лице. Али прпа бато. Мића где год неко сретне, треба му одважили шамарчину, можда би дошао себи.