Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Elita 7 nedavno je završena, a pobedu je odnela Anita Stanojlović koja je osvojila nagradu od 100.000 evra, a već se spekuliše kada će biti početak Elite 8, kao i ko su potencijalni učesnici. 

Kako pišu domaći mediji,  ugovor sa produkcijom je potpisao nekadašnji rijaliti učesnik Marko Zec koji je tada prvi u "Zadruzi 1" raskrinkao aferu Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Marko je imao vrelu akciju sa Jovanom Tomić Matorom, tada je priznala da je bila intimna sa njim i da joj je to bio najbolji s*ks.

Marko Zec

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Inače, Marko se totalno transformisao, telo mu je sada puno tetovaža, a kako saznajemo on radi kampanje za spotove, a neretko je u društvu starleti.

U septembru će se na velelepno imanje useliti Alberto Galorini koji se proslavio učešćem u rijaliti programu "Parovi".

Kako možemo videti na njegovom Instagram profilu, Alberto veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu na koji mnoge devojke sigurno neće ostati imune.

 

 

Inače, kasting za narednu sezonu uveliko je u toku, a u Belu kuću prva će ući Ivana Keneško, fotomodel iz Beograda, saopštio je Pink.

Ona je iz Beograda, a po struci je fizioterapeut. Osim nje, ulazak je potvrdio i nekadašnji rijaliti učesnik i pevač, Elvin Kadrić. 

Blic 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading