Ivana Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Bivša supruga repera i kontroverznog rijaliti učesnika Nenada Aleksića, Ivana, vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

Naime, Ivana neretko objavi po neku provokativnu fotografiju, a ovog puta je oduševila mnoge. 

Naime, Ivana je iskoristila sunčan dan kako bi uživala i kupala se, a slika koja je nastala pokraj bazena pokrenula je lavinu komentara.

Ivana je na sebi imala crni bikini preko kog je obukla belu lanenu košulji, a kada ju je spustila otkrila je jedno rame.

Bujne grudi su bile u prvom planu, kao i taman ten koji je nabacila ovog leta.

Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati!

Na početku razgovora, primetili smo da Ivana nikada nije izgledala lepše, pa smo je pitali koja je tajna njenog izgleda.

- Lepo mi je u životu. Poenta cele priče jeste da sebi budeš na prvom mestu. Da sebi budeš prioritet, da ispuniš sebi sve želje, a da prestaneš da drugima ispunjavaš  - rekla je Ivana za Alo! pa otkrila da li je u kontaktu sa Vladimirom Tomovićem.

Ivana Aleksić

Alo

 

- Nisam se čula sa njim, ali sam se javila njegovim kumovima, oni su večeras u Banji, pa ćemo se kasnije videti - priznala je ona i otkrila zašto su odnosi između njih dvoje zahladneli. 

- Ljudi se zbliže, možda su nas samo okolnosti u tom trenutku zbližile više samo. Ja sam u Beogradu, a on u Baru. Čujemo se, samo ne tako često - kaže Ivana.

Mediji su dugo spekulisali o emotivnom odnosu između Ivane i Vladimira, međutim Ivana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ove glasine, već je, kako kaže, ostala dosledna svom načelu ćutanja.

Kako iza sebe ima brak sa kontroverznim rijaliti učesnikom i reperom Nenadom Aleksićem, Ivana je prizanala da li se kaje zbog nečega.

- Ne kajem se, a ono što sam naučila iz tog braka jeste da se više nikada neću udavati - našalila se ona i prokomentarisala njegovo trenutno učešće.

- Njegove karijere mi je žao, njega ne! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

27.07.2024 11:09

Žena procvetala posle razvoda sa psihopatom