Asmin Durdžić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

U javnosti se pojavila informacija da je Lepi Mića dobio ultimatum od supruge da završi svoju rijaliti karijeru koja traje 11 godina.

Mića se odmah oglasio tim povodom, te oštro demantovao navode.

- Vidim da su se mnogi obradovali jednoj običnoj laži i informaciji koja nije tačna. Moja supruga nikad ne može da donosi odluke u moje ime, niti ja u njeno. Ona radi svoj posao, a ja svoj... Tako da odluku da li ću biti u rijalitiju ili ne donosim isključivo ja - rekao je, pa dodao:

- Zaista sam mislio da se povučem, ali dušmani su džabe krečili. Sad im poručujem jasnije i glasnije nego ikad, džaba se radujete sitne duše, Lepi Mića će biti u rijalitiju do smrti - poručio je Lepi Mića za Pink.

"Šerif Konjević je spavao sa njegovom ženom" 

Asmin je otkrio i da li se čuo sa Aneli po njenom izlasku iz "Elite".

- Nisam se čuo s njom niti imam potreba da se sa njom čujem niti nikada više u životu želim da se čujem s tom osobom, ni sa njenom porodicom. To DNK, šta ima Mića s tim kao prvo. Verovatno je dobio zadatak, pa to mu je posao, da brani i meša se u tuđe živote. On se generalno samo meša u tuđe živote pošto verovatno svoj nema. Njemu je Šerif Konjević j**ao ženu. Nek on uradi DNK sa svojom ćerkom, da li je njegova ili Šerifova - rekao je Asmin za domaće medije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading