Ana Radulović je nova voditeljka Zadruge
Foto: Alo/Printscreen

Ana Radulović danas je poznato TV lice, a njena karijera je nekada išla u potpuno drugom pravcu.

Ana je rođena u Beogradu 22. Jula 1992. godine. Odrasla je sa majkom, medicinskom sestrom, ocem, zaposlenim u državnoj firmi, i bratom.

Nakon završetka srednje škole voditeljka je upisala ekonomiju, iako joj to nije bila strast. Nešto kasnije je postala i diplomirani ekonomista, te je sa uspehom završila ono što je započela.

Uspešno se bavila modelingom, ali se našla i u nekoliko spotova kao što su “Ti me znaš” Srećka Krečara, “Sve moje ljubavi” Dženana Lončarevića, “Moj živote” Nenada Marinkovića Gastoza i mnogim drugim.

Optužena da koristi narkotike 

Ana Radulović krajem prošle godine imala je problem sa licem koji je trajao četiri nedelje. 

Voditeljka je otkrila da je oprala kosu hladnom vodom, nakon čega je dobila facijalis. 

Dok je bila u tom stanju, Ana je zamolila kolege da je ne snimaju u krupnom kadru, jer nije želela da je gledaoci sažaljevaju. Međutim, zbog njenog lica tada su krenuli da se nižu razni komentari. 

U jednom trenutku, korisnici društvenih mreža krenuli su da dele njenu fotografiju i govore kako je koristila narkotike, te da je, prema njihovim rečima, to prouzrokovalo njen tadašnji izgled.

U jednom trenutku, korisnici društvenih mreža krenuli su da dele njenu fotografiju i govore kako je koristila narkotike, te da je, prema njihovim rečima, to prouzrokovalo njen tadašnji izgled.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading