Marko Janjušević Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon izlaska iz Elite, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš vreme provodi sa svojom ćerkom Krunom i trenutno se odmara na Crnogroskom primorju. 

Kako u blizini nigde nema Aneli Ahmić, mnogi su zaključili da je par zauvek stavio tačku na svoju ljubavnu priču. Aneli je trenutno u Sarajevu s ćerkicom Norom.

Da je Aneli Janjuševa prošlost, podgrejale su i tvrdnje na društvenim mrežama da bivši košarkaš ima novu devojku. Reč je o seksepilnoj plavuši Kseniji Kranjec.

-“Prelepa Slovenka osvojila Janjuševo srce. Spekuliše se da su viđeni tokom krstarenja crnogorskim obalama”- objavljeno je na društvenim mrežama, a kako se za sada, bar ne javno, nije oglasilo nijedno od njih, ostaje da se vidi da li je reč o pukom nagađanju ili istini.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

Za sada, poznato je samo da je Janjuš zapratio Ksenijin Instagram nalog.

Inače, Ksenija je našoj javnosti postala poznata posle učešća u rijaltiju Parovi. Ova Slovenka važila je za jednu od najzgodnijih učesnica ovog rijalitija 2017. godine, kada je pobedila Dalila Dragojević. Malo se seća da je tada uplovila u vezu sa Nikolom Lakićem.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: Printscreen/instagram

 

Atraktivna Slovenka je u svojoj zemlji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

Ksenija na svom Instagramu profilu redovno objavljuje provokativne fotografije, a kako je jednom prilikom otkrila, otvorila je i nalog na sajtu za odrasle.

Janjuš se rasuo u komade

Marko Janjušević Janjuš sve je iznenadio svojim poslednjim emotivnim oglašavanjem.

Naime, Janjuš je objavio snimak sa mora kom je pridružio emotivne stihove i ostavio kratak opis. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading