Ivan Marinkocić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović su u sinoćnoj emisiji "Narod pita" obradili brojne teme, a jedna od njih bio je odnos Žane Omnie i bračnog para Marinković. 

Đedović je progovorio o njihovim sukobima, pa izneo šok tvrdnje.

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu koje ide u srednju školu. Ja znam, čuo sam se sa Žanom i pričao sam, a i video svojim očima, ali ja to ne mogu stvarno da dajem nikome, to je Žanina privatna stvar - započeo je priču Đedović, pa dodao: 

- Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, pominjajući Ivana Marinkovića. Postoji zapisnik u instituciji. To se one večeri desilo, kada je bila žurka. Žanu je zvala ćerka, uplakana, javila je da su je dvoje dece napali i da su pominjali Ivana Marinkovića. Postojale su i razne prijave u školi dok je trajao rijaliti vezano za pretnje Žaninom detetu, kako sam saznao... To uopšte nisu stvari za šalu. Razmišljam koliko smem da kažem. Video sam, poslala mi je Žana, ali me je zamolila me je da ne šaljem nikome. Zato je Žana te večeri pobesnela. To su mnogo ružne stvari koje u našem društvu ne smeju da se dešavaju - tvrdio je Marko.

POTUKLI SE IVAN MARINKOVIĆ I ŽANA

Ivan Marinković i Žana Omnia žestoko su se posvađali i sukobili u Šimanovcima, dok je trajao program uživo.

Rasprava je prerasla u tuču nakon što je Žana provocirala Ivana.

Obezbeđenje je sve vreme bilo između njih, starleta je u jednom trenutku uhvatila Marinkovića za međunožje, a on je nju gurnuo.

Sve je počelo dok je Žana davala izjavu da joj je Samir rekao da su Ivan i Jelena lažirali prevaru zbog honorara.

Nakon toga su pljuštale uvrede, a umešali su i porodice.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
milo

29.07.2024 18:31

Djedovicu mnogo si los kao covek i ti i Zana i mnogo providna prica bas