Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković juče su proslavili sedam meseci veze.

Njihovi brojni fanovi odlučili su da im prirede iznenađenje.

Ipak, Anita i Anđelo su šokirali odlukom. 

Umesto da im kupuju poklone, kao što su do sada tokom rijalitija radili, Anita i Anđelo zamolili su fanove da prikupljen novac uplate na račun onih kojima je najpotrebniji.

Anita Stanojlović

Foto: Instagram

 

- Dragi naši, s obzirom na to da su nam Anita i Anđelo zabranili da im bilo šta više kupujemo i poklanjamo jer smo se, kako oni kažu, mnogo istrošili tokom njihovog boravka u Eliti, i pored naše želje da to činimo i dalje, u dogovoru sa njima odlučili smo se da za 7 meseci njihove ljubavi to uradimo na drugačiji način i da nekome pomognemo. Za Elenino bolje i lepše sutra u ime ljubavi Anite i Anđela, uplatili smo novac u humanitarne svrhe, jer ovo i njih dvoje čini posebno srećnima. Hvala svima koji su učestvovali - saopštili su fanovi i mnoge oduševili gestom.

"Na mukama sam, imali smo problem"

- Nismo raskinuli. Imali smo problem sa Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil kako bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno - rekla nam je Anita.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading