Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Vuk M. Đuričić, za koga se pričalo da je dečko glumice Eve Ras, gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji. Đuričić je tom prilikom komentarisao takmičare poslednje Elite i između ostalog, dotakao se bračnog para Marinković.

Đuričić je istakao da Ivan Marinković ima Stokholmski sindrom, a da njegova supruga Jelena, kako je naveo "ima neku dijagnozu ili ga je zamađijala".

Vuk M. Đuričić

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

- Oni su bolesni. Ivan ima definitivno onaj Stokholmski sindrom, znaš on je bolestan dečko. Sedeo sam s njim prošle godine, jednom smo bili ja, on, Gera na Novom Beogradu. Imam stan tamo blizu Gere. Mislim da ga je ona tada baš bila izbola onim makazama, nego se s njima sad nešto i ne viđam. Mi smo tada sedeli i uveče čitam na portalima: “Ivan Marinković u bolnici, Jelena ga ubola makazama”. Ono, žena bolesna. Ta riba stvarno ima dijagnozu. Ali i on ima dijagnozu. On izgleda voli to, kao da ga radi to ili ga je ona zamađijala - naveo je Đuričić u emisiji “D-Cast” autora i voditelja Dejana Dragojevića.

Potom se osvrnuo i na Ivanovu vezu s Miljanom Kulić.

- Pazi, kada je on već bio sa Miljanom Kulić, ne potcenjujem nikoga, daleko od toga, ono ko može da pegla ono svaku mu čast. Njih vozi rijaliti. Oni ne žive život, oni žive rijaliti.

Jelena Marinković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Đuričić je otkrio i da, kako je naveo, Marinković nije imao hleba da jede.

- Znaš ona Nevena Kalamar neka… Sećam se, on nije imao hleba da jede, spavao je kod nje. I sad oni su bili u rijalitiju i posvađaju se posle dva tri meseca i on kaže: “Klošarko, mamu ti j**em, mami ti smrde noge…” Pazi šta je to, čovek spavao kod nje dva, tri meseca - istakao je za Hajp televiziju Vuk M. Đuričić.

Okrenuo novi list nakon što je javno prevaren!

Rijaliti učesnik Ivan Marinković rešio je da okrene novi list nakon teškog emotivnog brodoloma koji je preživeo u Eliti 7.

Njega je, još uvek zakonita supruga Jelena, prevarila, sve javno priznala, a nakon završetka rijalitija oni su prekinuli svaki kontakt.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading