Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aneli Ahmić deset meseci nije videla ćerku Noru i čim je završena Elita, požurila je kući kako bi bila sa svojom devojčicom.

Od tog trenutka, majka i ćerkica se ne razdvajaju. Aneli je svoju naslednicu u jednom trenutku pitala šta želi da joj kupi a Nora je  rekla da bi volela da joj kupi auto. 

Ahmićeva je obećala da će to da uradi i danas je ispunila to svoje obećanje. Na svom Instagram nalogu je obajvila video i pohvaila se novom mašinom, koju je kupila za nju i njenu ćerku.

Istog momenta su usledili brojni komentari. I dok su joj jedni čestitali, drugi su je žestoko iskritikovali, uz dodatak da bi bolje bilo da je detetu kupila nešto korisnije.

Aneli Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

Bilo je mnogo komentara tipa:

-"Eto kako se preko p***e zarađuje za novi auto. Bolje da je detetu kupila nešto korisno, pa da je to izbacila, a ne ovo. Čuj, pita dete jel joj se sviđa novi auto. Dete ko dete, sve joj se sviđa. Koferašica, jahačica k***a, koje je dobro unovčila!"

Najviše reagovanja dobio je ipak ovaj komentar:

- "Uživaj dete malo, jer tvoja mama ulazi uskoro opet i ostavlja te samu!"

Aneli i Ena oči u oči na sudu

Bivši cimeri iz rijalitija Elita uskoro će se naći pred licem pravde. Ovo se odnosi na Marinkoviće, Ivana i Jelenu, Nenada Aleksića Ša i njegovu bivšu suprugu Vanju, potom na bivše supružnike Anitu Stanojlović i Jovanu Tomić Matoru.

U sudnici će se naći i Jelena Marinković i Žana Omnija, a po svemu sudeći, i bivša supruga Marka Janjuševića Janjuša Ena, koja će se suočiti s Aneli Ahmić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading