Elita 8
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Gledaoci iz celog regiona sa velikim uzbuđenjem očekuju start nove sezone rijaliti šoua "Elite 8" i "Farma", koji će, kao što je i uobičajeno, započeti u septembru.

Rijaliti učesnik Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina imali su dugotrajan sastanak sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom Pinka, saznaju domaći mediji.

Kristijan

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kristina i Kristijan su viđeni u zgradi Pinka, došli su popodne, tek su kasnije napustili televiziju. Pričali su sa Željkom satima i došlo do dogovora da on kao osoba koja je postala popularna u rijalitiju ''Farma'', tamo uđe ove sezone, a ne u Elitu. Ipak Kristina je primorana da zbog dece ostane kod kuće, ali ne sumnjajte da će Golubović imati posebne uslove da ih nekad poseti ili redovno viđa. Još mnoga stara rijaliti imena se spominju, oni koji su bili na Farmi nekada. Kristijan je odbio konkurentske televizije i ostao veran televiziji Pink i Željko će to nagraditi - rekao je prijatelj Golubovića za Blic, koji je i otkrio i da nova ''Farma'' počinje sredinom septembra nakon ''Elite''.

Otkriveno još jedno ime 

Elita 7 je završena. Anita Stanojlović odnela je pobedu i napravila haos, a u toku su pripreme za narednu sezonu.

Veliki broj potencijalnih imena gotovo svakodnevno se pojavljuje kao mogući učesnici Elite 8, a sada je potvrđeno još jedno.

Matora se izlanula tokom jednog intervjua i otkrila koja se to takmičarka useljava u Belu kuću od septembra.

- Stefani je drug i brat, nismo u vezi, ali je mnogo dobra devojka - rekla je Jovana, a na pitanje da li će uploviti u ljubavne vode, ona je rekla da ne i to samo zbog Stefaninog ulaska u "Elitu 8" i tim odgovorom otkrila još jednu novu ukućanku u predstojećem rijalitiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading