Kulići
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti učesnica Miljana Kulić prošla je 2022. godine pravi pakao nakon operacije želuca u Turskoj.

Njoj se zdravstveno stanje zakomplikovalo, a doktori su činili sve što je u njihovoj moći da je održe u životu.

Sve se to desilo na današnji dan, a porodica Kulić je prošla kroz pravu dramu, te su sada otkrila nove detalje i zahvalili se brojnim doktorima.

Miljana Kulić

Foto: Instagram

 

- Na današnji dan, tačno u ovo vreme, smo se borili za Miljanin život. Operisana je u Nišu. Hvala svim lekarima Kliničkog centra Niš, posebno anesteziologu Aci, svim lekarima iz Urgentnog centra Beograd, sestri Bilji, Velikoj šefici, Zorici i Velikoj Ognjenoj Mariji što je Miljana sa nama - napisala je Marija ne skrivajući emocije.

Miljana bila i u veštačkoj komi

Miljana Kulić stavljena je u veštačku komu zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj 2022. godine.

Kako su tada rekli njeni roditelji, ćerka im je bila i na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde su se lekari borili za njen život.

- Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna... - rekao je Siniša Kulić tada za domaće medije 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Miki

31.07.2024 02:37

Ništa što nismo znali moj Đorđe ali razumemo te kad nemaš šta da pišeš posegneš u praistorijsko doba kao za senzacijom.

Milica

31.07.2024 08:57

Lepo si im se zahvalila,nazivajući njihov projekat logorom ,gde si uzimala lepe pare a od toga i živite.Sve koji su ti pomogli debelo si popljuvala.Nezahvalnice,sad se dodvoravaš da opet uđete u elitu.