Marija i Miljana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Miljana Kulić otkrila je da je na sigurnosnim kamerama primetila da je ispred njenog porodičnog doma u Nišu kružilo sumnjivo vozilo zbog čega je odmah alarmirala policiju.

Naime, Miljana Kulić sa porodicom trenutno boravi van Srbije, a kako je istakla, dok su oni na moru, ispred njihovog porodičnog doma u Nišu dešavale su se čudne stvari. 

Miljana Kulić

Foto: Printscreen/instagram

 

- S obzirom na to da već dve noći auto mili i zaustavlja se ispred naše kapije, znajući da smo na letovanju, a naše kamere sve beleže i čuvaju, ovim putem zahvaljujem Policijskoj upravi Crveni krst u Nišu, koji su budno pratili cele noći ispred kapije i poslali lice u civilu, koje prati situaciju van automobila. Hvala službenicima koji čuvaju moju ćerku kad mi nismo kod kuće. Svi snimci su prijavljeni - napisala je Miljanina majka, Marija na Instagram nalogu.

Policija je, kao što je Marija i objasnila, odmah reagovala, a osumnjičeni će biti saslušani s obzirom na to da su svi snimci predati nadležnim organima.

Bila u veštačkoj komi

Podsetimo, Miljani je izvađena slezina, a kako je tada rekao njen otac Siniša Kulić, posle operacije je stavljena u veštačku komu, da bi je lekari u nedelju stavili na aparate, pokušavajući na sve načine da joj spasu život.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading