Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Jelena Marinković i Uroš Rajačić gostovali su sinoć u emisiji "Narod pita". 

U jednom trenutku povela se priča o Jeleninom odnosu sa bivšim cimerom Danijelom Dujkovićem Munjezom, a Uroš je izrazio sumnju da između njih postoji nešto više. 

- Ja bih kratko nešto rekla i da pitam Jelenu, u sredu oko pola tri sam je videla u Meštrovićevoj ulici sa jednim zadrugarom - pitala je gledateljka.

- Preko dana? Bila sam sa Munjezom, okačili smo na Instagramu, bili smo na kafi, pošto sam ja tu u kraju - rekla je Jelena.

Uroš i Jelena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Samo sam htela da se uverim, nisam mogla da poverujem da je istina - rekla je gledateljka.

- Jeste, ja se družim sa Munjom i sa još nekim iz rijalitija - rekla je ona.

- Iznenadilo me je što se priča jedno, radi drugo ili treće... Začudilo me je što su Munja i Ivan bili dobri prijatelji - rekla je gledateljka.

- Ivan, Munja i ja smo bili dobri sve vreme tokom trajanja sezone dok nije diskvalifikovan. Munja se čuo i sa Ivanom i sa mnom, čak mi je i rekao preko poruka nakon izlaska da planira da se vidi sa njim (Ivan), možda su se čak i videli, rekao bi mi pretpostavljam - rekla je Jelena.

Munjez

Foto: Printscreen/instagram

 

Nešto kasnije je Rajačić otkrio da je Munjez prespavao kod Jelene.

- Stizalo mi je svašta, da je pustila Munjeza da prespava kod nje - rekao je Rajačić.

- Ne pravi problem čoveku, koji ima devojku u inostranstvu. Uroš iznosi sve to, kako bi objasnio u kakvoj se situaciji nalazi - kazala je Jelena.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading