Miona i Ša
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Miona Jovanović bila je gost u emisiji "Narod pita" gde je govorila o svom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i situacijom sa roditeljima koji ne podržavaju tu vezu.

U jednom trenutku uživo u emisiju se uključila majka Mioninog dečka, Nenada Aleksića Ša, Ljilja Aleksića, koja se obratila porodici Jovanović. 

Lepi Mića se ubacio u razgovor sa Ljiljom, te je Nenadovoj majci poručio da porodica Jovanović nikada neće prihvatiti njihovog sina zbog ophođenja i njegove prošlosti. 

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Njena majka se nikada neće pomiriti, što je sa tvojim sinom. To što vi navijate, to je drugo. Njena majka je tužna, nesrećna, nezadovoljna, a vi govorite da će biti dobro. Ja verujem šta Ljila priča, ali njenu majku ne interesuje kako se Nenad prema njoj ponaša, nego što se ona sa njim zabavlja, ona ne želi da se zabavlja sa njim. Može da joj daje zlatne poluge, ali jednostavno ga ne vide tu. Imaju pravo kao roditelji, ovde je suština da svako ima svoje pravo, ja komentarišem sa strane. Ljila je zadovoljna, bila je i nezadovoljna tim ponašanjem, sada vidi da se slažu. Ali Mioninu majku to ne interesuje, ona je tužna i nesrećna žena zbog svega. i izborom svoje ćerke - poručio je Mića, pa nastavio:

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moji pokojni roditelji su bili zadovoljni moji izborom, a ne može moja ćerka da ubedi ako sam ja nezadovoljan, ja ću biti ceo život nezadovoljan. Kad krene naopačke, naopačke je ceo život, ko god da priča da će biti, neće biti. Miona dobro zna da njena majka nikada neće prihvatiti Nenada.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading