Aneli
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Aneli je pre emisije odgovarala na pitanja okupljenim novinarima, a jedno je privuklo posebnu pažnju. 

Naime, dok je bila u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem, mnogi nisu verovali u njenu trudnoću, na šta je ona sada žestoko odgovorila. 

- Da li si zaista bila trudna? 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kad sam izašla najviše sam bila šokirana tim da ljudi napolju pričaju da ja nisam bila trudna. Ne znam ko normalan može pomisliti da bih se ja igrala sa nečijim osećanjima ili sa svojim telom da bi mi se sutra nešto desilo. Da lažem nekoga da sam trudna, meni je to van svake pameti. Drugo, sva dokumentacija moja postoji, ultrazvuk bebe, išla sam u kliniku, svako može proveriti, na neki način postoje dokazi da sam trudna. Nijedna klinika me ne bi primila i lagala za nekoga, pa znate li vi koja je to odgovornost? Ti komentari o lažnoj trudnoći su mi morbidni - izjavila je ona za okupljene medije. 

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, Aneli Ahmić ostala je u drugom stanju dok je boravila i rijalitiju Elite 7. Zbog turbulentne veze sa Markom Janjušević Janjušem donela je odluku da abortira njegovo dete, jer se situacija u njihovom odnosu nije popravila ni nakon saznanja da će postati roditelji. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading