Sita Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Tokom jučerašnjeg dana, Sita Ahmić je objavila fotografiju s groblja na kojem je sahranjen njen i Anelin otac  Junuz Ahmić. Junuz je preminuo je 17. decembra 2022. u 69. godini, a ispraćaj je obavljen tri dana kasnije, 20. decembra na muslimanskom groblju Boninovo. Istog tog dana organizovana je dženaza u mestu Kazagići, u Goraždama. 

Sita je, uz fotografiju, objavila i potresnu poruku, koja je mnoge ražalostila:

- Nikada prežaljen, svaki trenutak nedostaješ voljeni naš tata i dedo. Volimo te uvek i zauvek.

Sita Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, bilo je i onih koji ma je zasmetalo kako je Ahmićeva obučena:

- "Lutko, tako se ne ide na groblje. Žalosno da nisi naučena osnovno makar!" - napisao joj je jedan od fanova, a drugi je bio konkretniji.

- "Ide li se ovako na mezarje ? Ne ide. Ali ko ste vi ili ja da nekome pametujemo i ostavljamo loše komentare ? Ljudi dragi, grešite se time. Ako već hoćete da kažete, onda lepo posavetujte, na blag način, a ne da pljujete i vređate. Svakom svačije. Njena stvar i nek' ide kako ona hoće. Možda smo mi više grešni od nje, a idemo po propisu na mezarje. Jedan sudi, a ne mi!"

Na kraju se oglasila i Sita:

Sita Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pojede vas zlo, fanatici rijaltija. Tako vam boga, skinite mi se s kičme više! Baš ću vas da pitam kako ću ići na mezar, kada vam stručna pomoć treba! - otpozdravila im je Ahmićeva.

Sita Ahmić stigla kod Asmina i Stanije u Dubrovnik!

Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, odlučila je da poseti Dubrovnik.

Ništa to ne bi bilo čudno, da se tamo trenutno ne nalazi Stanija Dobrojević i njen emotivnim partner, biznismen Asmin Durdžić.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading