Miona i Ša
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su vezu i nakon što su izašli iz rijalitija. 

Tokom boravka u Eliti Miona i Ša imali su veoma turbulentnu vezu propraćenu čestim svađama i histerijama, a sada tvrde da do toga ne dolazi, već da se navodno odlično slažu. 

Sada su se oglasile komšije i otkrila kako njih dvoje funkcionišu, s obzirom na to da su i tokom Elite imali česte svađe.

Ša i Miona

Pink printskrin

 

- Miona i Ša se odlično slažu otkako su izašli iz rijalitija, ali već neko vreme prisustvujemo svađama kakve do sada nismo čuli. Čačkaju se usred dana, čuje se buka iz stana. To su tanki zidovi, izolacija je u celoj zgradi loše odrađena i normalno je da se čuje šta vam radi prvi komšija. Ovde ih svi znamo, uredno se javljaju, stvarno su kulturna deca, ali od buke nekad ne može da se živi - priča komšinica, koja je insistirala da ostane anonimna.

- Mislim da su to sve normalne svađe. Nema među njima zle krvi, mi smo i pričali u kući da će njima da krene čim izađu iz rijalitija.

Miona i Ša

Alo

 

Inače, nedavno se uživo u emisiju sinoć uključila Nenadova majka i obratila se Mioninoj porodici.

- Samo sam htela da kažem da je Miona dobra devojka i da hoću da kažem da ono što je bilo u rijalitiju, nije ništa, oni napolju drugačije funkcionišu. Miona nisi se odrekla svojih roditelja, njoj je žao što se to desilo! Biće to sve u redu! Oni se vole, čuvaju, poštuju, nigde jedno bez drugog ne idu. Nisam ni ja verovala posle svega, Nenadovog ponašanja, njenog vređanja, ali oni su čudo. Oni su predivni! - rekla je Ljiljana iskreno.

Pink.rs

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading