Pink
Foto: Promo/Promo

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gostovali Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Ivan Marinković.

Učesnici Elite odgovarali su na pitanja gledaoca, a u jednom trenutku uključila se nova gledateljka koja je osudila ponašanje rijaliti učesnika. 

- Emisija je počela katastrofa, svi su nepristojni. Svi poginuše da uđu u osmicu. Što se tiče Aneli, njena prošlost je crna, da ne može biti crnja - rekla je gledateljka.

Narod pita

Printsc Pink

 

- Gospođo, jedite g*vna - odbrusila je Aneli.

- Milena, imala sam drugačije mišljenje o tebi. Mnogo si me razočarala, nemoguće da si sa svima bila dobra, a posle je sve krenulo nizbrdo. Bila sam ubeđena da osvajaš prvo mesto, do jednog trenutka. Svima si počela da okrećeš leđa, a onda si se okrenula onima o kojima si imala najgore mišljenje. Ne voliš Aneli, a dobra si s njom. Dogurala si do desetog mesta zahvaljujući Đedoviću - rekla je gledateljka.

Narod pita

Printsc Pink

 

- Ako mislite da može bolje, pokušajte da uđete u osmicu onda. Samo uđite da vidite kako je živeti sa divljacima. Ne možete da ne uđete u konflikte, to smo svi prošli. Svi smo vređali i gutali - rekla je Kačavenda.

- Preko tih stvari se ne prelazi - kazala je gledateljka.

- Ivane, sve je išlo preko tvojih leđa. Jako si pametan, a tvoja sramota nije to što je uradila Jelena - rekla je gledateljka.

Narod pita

Printsc Pink

 

- On nas je sve procenio, kako smo dobri i loši, a priča o supruzi, kao da mu je nešto pozitivno uradila - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

06.08.2024 12:31

Takva je svaka emisija u kojoj učestvuje nortona pijandura