Maja
Foto: Alo/Alo

Ljubavna priča Maje Marinković i Stanislava Krofka, na njihovu i radost njihovih fanova, iz dana u dan napreduje.

Par, koji je trenutno u Budvi, gde Maja tradicionalno letuje posle izlaska iz rijalitija, svakodnevno pokazuje zajedničke fotografije.

Sada je Maja snimala Stanislava u ulozi vozača skupocenog kabrioleta, dok je ona koketno sedela pored njega. Starleta se utegla u belu haljinu, koja je istakla njeno bujno poprsje i uzak struk, dok je Krofak bio u uskoj, beloj majici.

Maja Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

Snimak je oduševio Majine fanove, mnogi su prokomentarisali da su savršen par, a jedan ju je veoma ozbiljno posavetovao:

- "Ma, svaka vam čast, vidi se da ste stvoreni jedno za drugo. A ti Majo u lajv pusti Stanislava da odgovara, ti si previše iskrena, a on ih bode pravo u centar sa odgovorima da bi dušebrižnici mogli da razvijaju filmove..."

Potom je Maja objavila fotografije na plaži, kada su se i sočno poljubili naočigled svih prisutnih. Fotografija je izazvala buru, mnogi su napisali:

- "Ovo dvoje su toliko zaljubljeni da ne mogu da se obuzdaju ni na javnom mestu!"

 

Šok! Maja se udaje za Stanislava!

Ljubavni par, čija je turbulentna veza obeležila rijaliti Elita 7, Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera, odlučio je da otputuje u Crnu Goru.

Maja tradicionalno, posle izlaska iz rijalitija, letuje u Budvi, a sada joj se pridružio i Stanislav. Iako su se trudili da to drže u tajnosti, oboje su na svojim Instagram profilima objavili snimke tog primorskog grada, prvo Maja, zatim i Stanislav.

 BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading