Drugarica Uroša Stanića
Foto: Alo/Printscreen

Bivši učesnik rijalitija Uroš Stanić, koga su kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić i njena majka Marija nekoliko puta žestoko isprozivale, odlučio je da imj javno odgovori.

Stanić se oglasio na društvenoj mreži Instagram, a povod da baš danas reaguje, bila je vest da su se Miljana i Ivan Marinković pomirili, koja je usledila posle objave njihove zajedničke fotografije nastale na putu za Niš.

Uroš Stanić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Samo ću se slatko nasmejati. Miljanu sam davno prešišao po viralnosti na svim mrežama, a onda je po meni jedan izduvan balon koji nema više šta da pokaže. Istrošena, sujetna, isfrustrirana "ličnost" koja je i agresivna, lupala mi je šamare i čupala za kosu jer ne može da podnese mene i moju pojavu. Harizma, X faktor boli znam, Miko. Sve ste pokazale danas koliki vam je obraz đon, gde ste se ponovo slizale sa buđolom koji vas je najstrašnije pljuvao samo da bi vas ponovo negde bilo na mapi pošto ste nebitni. Mene ćete da gledate još dugo, moje vreme je došlo. Koliko košta obraz, Kulićke - poručio je Stanić putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Šok! Aneli Ahmić prespavala s ovim muškarcem

Aneli Ahmić poslednjih dana boravi u Beogradu, gde je po ugovoru imala obavezu da se pojavi u dve emisije. 

Vreme u prestonici Ahmićeva provodi sa bivšim cimerkama, a nakon poslednje objave javnost je zatečena. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading