Anđelo Ranković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Rijaliti učesnici Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš bili su gosti u emisiji "Narod pita", a tom prilikom govorili su o brojnim temama.

Nezaobilazno je bilo i pitanje za Anđela ko ga je najviše povredio od ukućana, a on je sada prvi put nakon izlaska iz Elite, progovorio o navodnoj gej aferi između njega i Marka Đedovića.

- Anđelo, da li postoji nešto što nećeš nikad oprostiti - upitala je Ivana.

- Pamtim sve, ali nema šta da oprostim. Dođe sve na naplatu kad treba - odgovorio je Anđelo.

Anđelo Ranković

Foto: TvPink

 

- Ko te najgore uvredio - pitala je Šopićeva.

- Matora, Ivan i Bojana su glavni. Dosadni su više sa gej aferom. Matora i Bojana treba da skapiraju da to što su one tog seksualnog opredeljenja, ne znači da su svi. Hteli su da poljuljaju Anitu, i mene da iznerviraju. Matora je i rekla da je to pričala da me izrevoltira. Ivan se samo trudi da ima medijsku pažnju. Žao mi ga, šta će? Žena ga ostavila, sad krade psa. Miljana mu je olako oprostila sve teške reči - rekao je Ranković.

Anđelo priznao sve o veridbi sa Anitom

Rijaliti učesnici Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš bili su gosti u emisiji "Narod pita", a tom prilikom govorili su o brojnim temama.

Jednu gospođu je zanimalo kada će to Anđelo da veri Anitu, budući da im ide odlično nakon izlaska iz Elite.

- Ona jeste divna devojka, samo je potrebno bilo da neko uvidi sve njene kvalitete. Vreme će pokazati, sve ide svojim tokom. Treba da pustimo da stvari idu svojim tokom. Polako, najbitnije da sada uživamo - kazao je Anđelo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading