Aneli Ahmić
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Drugolasirana učesnica Elite 7, Aneli Ahmić, sinoć je držala lajv na društvenoj mreži Tiktok gde je odgovara na pitanja pratioca. 

Ahmićeva je govorila o životu van rijalitija, odnosu sa bivšim cimerima, ljudima koji je napadaju, ali sve je zaintrigiralo jedno pitanje. 

Naime, jedan od njenih pratioca upitao je da li planira da ulazi u Elitu 8, ali i šta bi promenila da opet uđe u rijaliti. 

Aneli Ahmić

Foto: printscreen/TikTok

 

- Bila bih razigrana. Tamo mi fali muzika da budem vesela. U sledećoj sezoni ne bih ulazila u vezu, bila bih sama i pokazala sebe onakvu kakva zaista jesam - otkrila je ona, pa ispričala šta ju je najviše brinulo tokom učešća:

Aneli Ahmić

Foto: printscreen/TikTok

 

- Ne bih više mislila o tome šta će mi moji kod kuće reći ili šta će mi neko reći ako me sretne na ulici, to me je najviše remetilo dok sam bila u sedmici - priznala je Ahmićeva. 

Inače, Aneli su mnogi predviđali pobedu u Eliti 7, ali do toga nije došlo. Pobedu je odnela Anita Stanojlović, dok je Ahmićeva osvojila drugo mesto i nagradu od 50.000 evra, te mnogi pretpistavljaju da u osmu sezonu ulazi po pobedu. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading