Marija i Miljana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Rijaliti porodica Kulić otkrila je za domaće medije sve o pomirenju sa Ivanom Marinkovićem, a dotakli su se i odgajanja malog Željka.

Kako su istakle Marija i Miljana, a sa tim je saglasan i Ivan, mališanu će biti zabranjen ulazak u rijaliti, a potrudiće se i da se svi njihovi klipovi obrišu dok on ne poraste.

- U odličnim smo odnosima zbog Željka. u rijaliti smo imali sukobe mišljenja, sada nema potrebe. Sve radimo u korist Željka. Od kako je Ivan došao, on je oduševljen, lepo mu je sa mamom i tatom. Slavili smo i rođendan, svima se hvalio kako izgleda njegov tata. Spava sa Ivanom, sa mnom neće - govorila je Miljana.

- Ivan nikada nije osporavao da je Željko njegov sin, nego sam se ja naljutila kad sam izašla iz porodilišta i stavila N.N. lice. Regulisaćemo da ima dva prezimena, Kulić Marinković - rekla je ona.

Marija Kulić

Foto: Ilustracija

 

Dotakli su se i Željkovog odrastanja.

- Baš smo o tome pričali sinoć. Vidimo da će biti visok na Sinišu, nadamo se da će biti sportista. Sigurno nećemo dozvoliti da bude rijaliti učesnik. To nikako.Biće on sportista, ja bih voleo fudbaler.

- Nikada neće ući u rijaliti. Nećemo mu ništa lepo reći o tome. Biće mu striktno zabranjeno. Dok on poraste, obrisaće se klipovi naši sa jutjuba - iskrene su one.

- Najviše se zahvaljujem Mariji na svemu, uvek je bila tu. Miljanina uloga majke je neosporna. Ipak, Marija je sačuvala tu moju konekciju, mogla je ona da bude zadrta i da bude haos. Njihove uloge ne mogu da se porede sa mojom. Tek ću ja da shvatam kolika je uloga Marijina u Željkovom život - rekao je Ivan za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading