Aneli
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Bivši učesnici rijalitija Aneli Ahmić i Uroš Stanić krenuli su danas iz Sarajeva za Beograd.

Njih dvoje su krenuli Anelinin automobilom koji je kupila od novca zarađenog u Eliti. Aneli je vozila, a Uroš je sve vreme snimao. 

U jednom trenutku, Aneli je na svom Instagram profilu objavila detalj s putovanja, a reči koje je istakla, svima su privukle pažnju.

Naime, Uroš i Aneli su slušali muziku, a kada se na radiju pojavila pesma Aleksandre Prijović "Psiho", Ahmićeva je podelila jedan stih iz tog velikog hita.

Aneli Ahmić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Rođena sam da tu budem kazna - napisala je Ahmićeva i dodala emotikon anđela.

Ahmićeva nije precizirala kome je poruka upućena, a mnogi su komentarisali da se "sigurno odnosi na njene bivše partnere".

-"Ovo je ona poručila Asminu, sto posto"- napisao je jedan od fanova, dok je drugi "tipovao" na Marka Janjuševića Janjuša.

- "Krenula je u Beograd, tamo je Janjuš, verovatno treba da se vide!- napisao je Anelin obožavalac.

I treći je uveren da je Aneli mislila na Janjuša.

-"Koja je budala onaj Janjuš, mogao je sa njom šta je hteo. Aneli je borbena i snalažljiva, a on je mutav, ne snalazi se ni u vremenu, ni u prostoru. A to kakva je njena prošlost nebitno je i njegova je katastrofa, a ustvari svi mi imamo prošlost"- glasio je ovaj komentar.

Aneli priznala u kakvim je odnosima s Filipom Carem!

Informacija da je Aneli Ahmić zapratila Filipa Cara na društvenoj mreži Instagram i da između njih ima nešto više, odjeknula je u javnosti.

Rijaliti učesnica i starleta se sada oglasila i otkrila istinu, a potom priznala u kakvim je odnosima sa njim.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading